Det hæklede

Gå på opdagelse i min fantastiske og til tider skøre hæklede verden, hvor intet er umuligt. Der er former og farver, der er varme og hygge – der er ro og meditation… og så er der fis og ballade. Jeg freestyler for det meste og skriver nogle af mine opskrifter ned undervejs – de opskrifter er jeg så småt begyndt at frigive til download – pt. har jeg udgivet de mest simple af dem, men der vil også komme betalingsopskrifter på mine små “kunstværker” på sigt, på de tidskrævende og langt mere omfattende opskrifter.

En lille gave til min svigerinde. Hæklede lyskugler og en lille plakat i ramme med Hella Joofs 10 bud om livet.

Jeg begyndte at hækle i 2013, det er selvlært gennem internettet, hvor der er rigtig gode muligheder for at lære det, blot man har viljen. Jeg havde ikke lige nogen ved min side, til at lære mig det, så derfor begyndte jeg bare at freestyle – jeg kunne simpelthen ikke læse en opskrift og jeg var utålmodig for at komme videre. Jeg er så heldig at have en kreativ åre, så det hæmmede mig ikke spor, ikke at kunne læse opskrifterne – tværtimod. Jeg fandt ud af at jeg sagtens kunne helt af mig selv. Jeg har således først lært at læse opskrifter senere hen, og jeg vil faktisk helst freestyle. Det er bare sjovere for mig … når jeg har brugt en opskrift, linker jeg til den ellers skriver jeg at det er freestylet.

Det tager tid at lære at hækle og kræver tålmodighed, før øvelsen sidder i fingrene, men har du lyst til at gå i gang, så gå ud og køb dig en hæklenål nr. 3 og noget bomuldsgarn  og kig på Drops hækleskole eller søg dig frem på youtube der også bugner af begyndervideoer. Så er der kun tilbage at øve og øve og øve – for det passer, det de kloge siger: ØVELSE GØR MESTER! Og det er faktisk den eneste vej frem her.

min finurlige verden