Det hæklede

Gå på opdagelse i min fantastiske og til tider skøre hæklede verden, hvor intet er umuligt. Der er former og farver, der er varme og hygge – der er ro og meditation… og så er der fis og ballade. Jeg freestyler for det meste og skriver mine opskrifter ned undervejs – de opskrifter samler jeg i hele to hæklebøger, som jeg løbende skriver på. Der er ingen tidshorisont på, hvornår jeg udgiver dem, for sådan er det med mig, jeg gør aldrig noget halvt, jeg vil kunne stå 100% inde for det jeg laver – ellers kunne jeg lige så godt lade være 🙂
– Men jeg kan derimod godt lide at inddrage andre i processen af det jeg laver, mest for at inspirere men også for at motivere mig selv. Positive tilkendegivelser, giver god motivation!

En lille gave til min svigerinde. Hæklede lyskugler og en lille plakat i ramme med Hella Joofs 10 bud om livet.

Jeg begyndte at hækle i 2013, det er selvlært gennem internettet, hvor der er rigtig gode muligheder for at lære det, blot man har viljen. Og da jeg ikke havde nogle ved min side, til at lære mig det, begyndte jeg at freestyle – jeg kunne simpelthen ikke læse en opskrift og jeg var utålmodig for at komme videre. Jeg er så heldig at have en kreativ åre, så det hæmmede mig ikke spor, ikke at kunne læse opskrifterne – tværtimod, jeg fandt ud af at jeg sagtens kunne helt af mig selv. Jeg har således først lært at læse opskrifter senere hen, og jeg vil faktisk helst freestyle. Det er bare sjovere for mig … når jeg har brugt en opskrift, linker jeg til den ellers skriver jeg at det er freestylet.

Det tager tid at lære at hækle og kræver tålmodighed, før øvelsen sidder i fingrene, men har du lyst til at gå i gang, så gå ud og køb dig en hæklenål nr. 3 og noget bomuldsgarn  og kig på Drops hækleskole eller søg dig frem på youtube der også bugner af begyndervideoer. Så er der kun tilbage at øve og øve og øve – for det passer, det de kloge siger: ØVELSE GØR MESTER! Og det er faktisk den eneste vej frem.

 

min finurlige verden