Håndklædeklude til gæsterne

Det blev på et tidspunkt super moderne at have strikkede klude på badeværelset til at tørre fingrene i og jeg er naturligvis en af dem der har hæklet en stak til mine gæster. Jeg hækler en ny klud hver gang jeg falder over en farve som jeg ikke har hæklet nogle i – den tager ikke så længe og du kan snildt hækle et par stykker på en enkelt aften. Jeg har lavet en opskrift til download, så du kan også lave dem.

De hækles i ren bomuld, mine ryger med i maskinen når jeg vasker vores almindelige daglige vask og så ryger de en tur i tørretumbleren sammen med sengetøj og håndklæder. Jeg har leget lidt med både firkantede og aflange, og endte med at lave dem præcis denne form og størrelse da jeg syntes at de lå bedst i hånden ved brug.

Her hos mig er de tiltænkt vores gæster og de bliver flittigt brugt, jeg har fundet en lille flettet kurv i genbrug hvor de brugte klude smides i.

Opskriften downloades HER

Hvis du hækler dem og får lyst til at dele dem med mig, så send mig endelig en mail. Jeg elsker at se jeres projekter lavet ud fra mine opskrifter og ideer!

Mine opskrifter er gratis, mod at du deler hvor du har dem fra hvis du viser mine design frem, på sociale medier. Sharing is caring <3

En tanke om “Håndklædeklude til gæsterne”

  1. Hej,
    Jeg kan ikke downloade opskriften. Kan du evt sende på mail?

    Hejsa Mette-Marie
    Jeg har sendt dig en pdf på mail. Til en anden gang – eller til andre; opskriften downloades ved at klikke på linket, derved åbnes pdfén og man trykker på “udskriv-ikonet” her vælger du pdf og gemmer den ned på din computer.
    Rigtig god fornøjelse med kludene :O) /Kreamusan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *