Banderole til fødselsdag

Jeg har lavet en special edition banderole til fødselsdage. Nogle gange giver vi jo hjemmelavede gaver til fødselsdage og lignende, derfor tænkte jeg at det kunne være en sjov ide. For et stykke tid siden tegnede jeg illustrationer til et fødselsdagskort med garder og flag til en der havde fødselsdag, de elementer har jeg brugt til banderolen …

Der er 3 styks på hvert ark.

Det er gratis download, til dem som kan bruge dem :O) De er helt gratis for alle og du må naturligvis ikke sælge mine ark, du må dog gerne sælge dit færdige produkt, med mine banderoler omkring.

Designet downloader du her: Banderole til fødselsdag

Eksempel på et enkelt ark:

Har du bare brug for helt almindelige banderoler til klude, så har jeg i 2021 lavet DEM HER og i 2017 lavet DEM HER eller hvad med en til Mors Dag? Dem finder du HER

Jeg håber at i kan bruge dem, og vil også meget gerne modtage billeder af Jeres håndarbejde, hvor I har brugt mine banderoler. Send mig endelig en god ide, hvis du tænker på noget specielt, som kunne være sjovt at have på en banderole :O) og skriv endelig i kommentarer nedenfor, hvad du synes om dem.

 

En tanke om “Banderole til fødselsdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *