Krea-grafisk

Her et mindre udpluk af nogle af de private grafiske opgaver jeg har lavet. Arbejdsmæssigt har jeg produceret grafisk design i mere end 15 år, jeg deler ikke ud af mine arbejdsopgaver herinde – men i det private laver jeg alt det jeg kan, for familie og venner – jeg vil prøve at blive bedre til at dele det her:

Da min veninde byggede nyt hus gik hun og drømte om noget helt specielt og unikt på deres skydedør i alrummet. Vi sparrede en masse over det igennem lang tid og til sidst fandt vi denne illustration som et lille billede på nettet. Det var hun ret vild med og jeg tegnede det op fra ny så det kunne skæres ud i folie og monteres på denne kæmpe store skydedør. Det er virkelig flot og gigantisk – det finder du ikke andre steder end lige der hos hende. Jeg kan ikke prale af at have designet motivet, men jeg kan prale af ideen og af at have ført det ud i livet til unik kunst i et smukt nyt hjem.


Dette logo tegnede jeg for en del år siden, til min svigerindes søster ud fra hendes ønsker da hun åbnede sin egen salon.


Logo til Jacksons Garage


Logo tegnet til Bolettes Stofbutik


Logo til Go Change


Logo til Trine Elkjær Photography


Logo til Elkjær Foto


Logo til Creative Signature


Logoer samt design af hjemmeside til Psykolog Löffler


Billede specielt lavet til et kobberbrudepar, silhuetten har jeg tegnet ud fra et billede af dem, et vigtigt vers om kærlighed fra Hella Joof´s 10 bud som jeg synes er godt at have med på vejen i et ægteskab. De blev rigtig glade for det.


Leg med en illustration på et tidspunkt hvor jeg ville prøve at skille min grafiske side fra “Kreamusan” – Ideerne blev dog droppet – det føles forkert for mig;  jeg er den jeg er, det skal ikke skilles ad lige nu. Men jeg synes nu at illustrationen her er skøn alligevel og jeg hyggede mig ret meget med at bygge en helt ny flot hjemmeside, designlinje og alt hvad der hører til, for at nedlægge domænet igen og være den erfaring rigere.


Kort jeg lavede til min mors 60 års fødselsdag – hun fik penge til en abe i gave, derfor er den på kortet.Jeg faldt over Hella Joofs fantastiske 10 bud om livet – det måtte i glas og ramme, efter en grafisk overhaling. Der er blevet givet en del i værtindegave igennem tiden.

min finurlige verden