Skønne lune pulsvarmere

Hvis der er noget som jeg er, så er det storforbruger af pulsvarmere. Det er simpelthen guld værd når man er en frossenpind ;O) og det er jeg …

Jeg hæklede disse i min påskeferie, fordi der jo er mega koldt i DK, hvor vi var i Påsken. Jeg har to børn på efterskole derhjemme, og de fik desværre begge to konstateret corona med få dages mellemrum. Så vi måtte hoppe i bilen og køre hjemad i en fart. Jeg nåede ikke at få pakket vintertøjet ;O) så jeg smuttede ned i den hyggeligste lille garnbutik og forsynede mig med denne skønne Indiecita fra Filcolana. Det er SÅ lækkert garn, let som en fjer og dejligt lunende. Det er liiiidt i den dyrere ende, men det er hver en krone værd …

De er uden tommeltot så jeg nemt kunne bruge dem som ærmeforlængere. Jeg lavede dem lidt lange for så kan man trække dem nedover fingrene, når det er ekstra koldt på dem <3

Jeg hæklede på nål 3 i disse 3 skønne farver 808, 207 og 814. De vejer samlet 36 gram – så der kan da blive til et par sæt i de 150 gram som jeg købte. Jeg er SÅ vild med farverne, de er skønne sammen og giver mig lidt Vesterhavs-vibes.

Opskriften er nu klar til download HER Der havde sneget sig en lille fejl ind, jeg har uploadet en rettet udgave.

Og nu vil jeg gå i gang med opskriften magen til men med tommeltot :O) Hold øje med siden her, jeg opdaterer når den er klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *