Skønne lune pulsvarmere

Hvis der er noget som jeg er, så er det storforbruger af pulsvarmere. De er simpelthen guld værd når man er en frossenpind … og det er jeg til tider. Jeg bruger dem i bilen på en kold vintermorgen – du ved; når rattet bare er ultra-koldt, eller på en frisk gåtur i blæsten eller også bare når jeg sidder på kontoret og har iskolde fingre – og så er de altså også smukke:

Jeg hæklede disse i min påskeferie. Jeg var nede i den hyggeligste lille garnbutik og forsynede mig med denne skønne Indiecita fra Filcolana. Det er SÅ lækkert garn, let som en fjer og dejligt lunende.

De er uden tommeltot så jeg nemt kunne bruge dem som ærmeforlængere. Jeg lavede dem lidt lange for så kan man trække dem nedover fingrene, når det er ekstra koldt på dem <3

Jeg hæklede på nål 3 i disse 3 skønne farver 808, 207 og 814. De vejer samlet 36 gram – så der kan da blive til et par sæt i de 150 gram som jeg købte. Jeg er SÅ vild med farverne, de er skønne sammen og giver mig lidt Vesterhavs-vibes.

Opskriften er nu klar til download HER 

 

 

 

Her hæklet i samme mega lækre alpaka fra Filcolana, men sammen med en følgetråd i mohair med en tynd, tynd sølvtråd i. De er som englebløde vinger på hænderne. I et enkelt og rustikt look.

Simpelthen bare elegant i udførslen og garnet er rigtig lækkert at arbejde med.

 

Pasformen er helt perfekt

 

Se lige den smukke glitter-effekt i mohairen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *