Opskrift: Pulsvarmere med tommel

Jeg har igennem noget tid strikket en del pulsvarmere efter min egen udviklede opskrift og den er nu klar til at blive delt med Jer derude. Opskriften er gratis, mod at du deler hvor du har den fra hvis du viser den frem, på sociale medier. Sharing is caring <3

På pind 4 får du et størrelsesspænd der kan passe en small/lille medium og på pind 5 får du cirka medium/large. Ribkanterne kan du vælge at strikke på en pind-størrelse mindre, det har jeg ikke gjort da jeg ikke bryder mig om, at de sidder for tæt.

Jeg har strikket dem i Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka

Jeg synes at opskriften er nem, overskuelig og lige til at gå til – lad mig endelig høre hvad I synes :O)

Psssst; Jeg bruger faktisk fuldstændigt samme fremgangmåde når jeg hækler dem, bortset fra at ribkanten hækles på langs, samles og derefter hækler jeg videre i kanten rundt i spiral, til jeg når til tomlen, der springer jeg maskerne over, hækler tilsvarende luftmasker og hækler videre. Ribkanten til sidst hækler jeg direkte sidelæns på – det kan ikke sådan lige forklares, det kræver en video … hvilket er den primære grund til at opskriften ikke er online endnu ;O)

Strikkede pulsvarmere
De dejligste pulsvarmere strikkes i garn der glider som smør på pindende! De er SÅ lækre. Dette par er strikket på pind 5 men blev for løstsiddende til mig. Jeg har en ret smal hånd. Det svarer derfor til Medium/Large

Den downloades lige HER

Jeg har strikket flere slags, også i andet garn for at prøve det af. Hvis dit garn passer til pind 4 eller 5 så kan det bruges – meld gerne tilbage hvis du har strikket dem i noget andet garn, så vil jeg tilføje din erfaring herinde. Jeg vil prøve at teste med dobbelt strømpegarn, det er jo noget de fleste har liggende, enten som rester eller hele nøgler.

De her er strikket i soyagarn jeg havde liggende i mit garnlager, jeg ved derfor ikke hvor det er købt. Det er strikket på pind 4 og de blev også helt perfekte

I strikke-processen med endnu et par, også i den dejlige tweed. De her er strikket på pind 4. Bonus på billedet er vores søde polske hitte-kota, hun hedder John-John <3 vi kan liiige være der begge to
Et lille personligt lager af pulsvarmere – man kan aldrig få nok hvis du spørger mig! På dem i midten har jeg lavet små finurlige kunst-sværmere i fine garn-rester med glimmer og guld. De blev SÅ fine …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *