Det strikkede

Jeeeeeps, du læste helt rigtigt … jeg er også begyndt at lege lidt mere med strik under corona-nedlukningen.

Jeg har faktisk lært at strikke som helt lille. Jeg lærte ret og vrang som 5-6 årig af min elskede mormor. Hun døde i 2003. Min mor fortæller at jeg sad som helt lille, i en lille stol og striiiiikkede derudad. Jeg har bare aldrig rigtig lært at lave andet end laaaaange halstørklæder og måske heller ikke helt interessen i trøjer osv.

Det hæklede fangede mig bare meget mere selvom jeg jo først har lært dét som voksen, det der med de lange strikkepinde, tabte masker og tungen lige i munden – det gider jeg ikke! Taber jeg et par masker i hækling, så sker der ikke det store, det er nok bare sådan jeg godt kan lide det… og så er det mega nemt at smide i tasken og have med på farten.

NÅ, men jeg tog altså tyren ved hornene under corona-nedlukningen, vi bor jo  i udlandet og vi har været lukket HELT ned, som i INGEN gæster, IKKE gå ud uden grund … heller ikke gåture i starten; “Bliv hjemme” og dét gjorde vi! Og så begyndte jeg altså at lege lidt mere med strik; jeg har ikke heeeeeelt samme kreative frihed som når jeg freestyler i hæklingen, men jeg har fundet en måde hvor jeg nemt kan bruge hæklingen til at regne ud hvordan jeg laver det i strik ;O) … jeg er så skide smart, er jeg,  ha ha ha!

Men det betyder også at det nu er på tide, at der kom en “STRIKKE” fane på min hjemmeside – sikken en milepæl ;O) Og velkommen hertil!

min finurlige verden