Det strikkede

Jeeeeeps, du læste helt rigtigt … jeg er også begyndt at lege lidt mere med strik under corona-nedlukningen.

Jeg har faktisk lært at strikke som helt lille. Jeg lærte ret og vrang som 5-6 årig af min elskede mormor. Hun døde i 2003. Min mor fortæller at jeg sad som helt lille, i en lille stol og striiiiikkede derudad. Jeg har bare aldrig rigtig lært at lave andet end lange halstørklæder og havde måske heller ikke helt interessen i trøjer osv. jegtroede ikke at jeg kunne.

Det hæklede fangede mig bare meget mere selvom jeg jo først har lært dét som voksen, det der med de lange strikkepinde, tabte masker og tungen lige i munden – det gad jeg ikke! Taber jeg et par masker i hækling, så sker der ikke det store og så er det mega nemt at smide i tasken og have med på farten.

NÅ, men jeg tog altså tyren ved hornene under corona-nedlukningen, vi boede på det tidspunkt i udlandet og vi har været lukket HELT ned, som i INGEN gæster, IKKE gå ud uden grund … heller ikke gåture i starten; “Bliv hjemme” og dét gjorde vi! Og så begyndte jeg altså at lege lidt mere med strik; jeg har ikke heeeeeelt samme kreative frihed som når jeg freestyler i hæklingen, men jeg lærer mere og mere jo mere jeg får strikket.

Det betyder også at det nu er på tide, at der kom en “STRIKKE” fane på min hjemmeside – sikken en milepæl ;O) Og velkommen hertil!

min finurlige verden