Nye banderoler til dine klude

Jeg har, som lovet, lavet en stak nye design af banderoler til Jeres strikkede og hæklede klude. Jeg har valg at lave dem mere enkle og meget printervenlige uden for meget farve. Jeg har lavet et lille udpluk i farver med 3 ens på hvert ark, dog i 3 forskellige farver. Jeg hører gerne hvilke farver som i gerne vil have banderoler i. Så smid endelig en kommentar nedenfor, så kigger jeg på det :O)

Her kan du se dem jeg har lavet. Det er gratis download, til dem som kan bruge dem :O) De er helt gratis for alle og du må naturligvis ikke sælge mine ark, du må dog gerne sælge dit færdige produkt, med mine banderoler omkring:

Eksempel på et enkelt ark:

Du vælger mellem design 1,2,3 eller 4, eller måske allesammen.

Design nummer 1

Design nummer 2

Design nummer 3

Design nummer 4

Jeg håber at i kan bruge dem, og vil også meget gerne modtage billeder af Jeres håndarbejde, hvor I har brugt mine banderoler. Send mig endelig en god ide, hvis du tænker på noget specielt, som kunne være sjovt at have på en banderole :O) og skriv endelig i kommentarer nedenfor, hvad du synes om dem.

Jeg har også lavet et ark med banderoler til fødselsdage, det finder du HER eller hvad med en til Mors Dag? Dem finder du HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *