Det siger de om mig

Jeg har lavet så meget, for så mange, der har været super glade og tilfredse med mit grafiske eller andet kreative arbejde.

Jeg samler dem her, løbende.

Her er lige et par stykker, der har en mening:

Marianne M siger:
For nogle år siden mødte jeg dette vidunderlige, altid kreativt tænkende menneske, som jeg har uendelig stor respekt for. Vi var begge udstationeret og i den forbindelse skulle der afholdes en Bazar med salg af diverse hjemmelavede ting og sager, pengene gik udelukkende til velgørenhed. Susan knoklede på med hæklenålen og lavede de skønneste julemus som blev monteret på låg til syltetøjsglas, dertil kom en fantastisk kane med mus som rensdyr. Alt blev revet væk 😁 siden har jeg fulgt Susans kreative verden og jeg elsker hendes sjove og til tider skæve ideer som hopper af nålen, ud af symaskinen eller hvad hun ellers bruger. Susan kan nemlig mere, end bare hækle. Så har man brug for en helt unik ting til sig selv, eller en gave, så er det Kreamusan man skal have fat i.”

Bolette siger:
“Jeg har en stofbutik og i den forbindelse skulle jeg bruge et logo til både min webshop, facebook og fysiske butik. Susan lavede et udkast som viste sig at være lige i min stil og som jeg havde forestillet mig. Enkelt, personligt og som viste både mig samt min butik som jeg ønskede det. Jeg vil give Susan mine varmeste anbefalinger” Bolettes Stofbutik

Anne-Mette siger:
“For lige omkring 3 år siden mødte denne fantastiske kvinde op til vores første aften i Strikke- og Hæklecafé. Hun havde lært sig selv at hækle sådan cirka 3 uger inden – og hun kunne ikke navnet på en eneste maske! Til gengæld havde hun da bare navngivet dem selv. Noii det har vi haft meget sjovt ud af. Allerede da hun startede, var hun genial med en hæklenål – og her 3 år efter er hun om muligt endnu bedre 🙂
Nu er hendes hjemmeside så på vej op – og det endda midt i, hun sidder og venter på sidste arbejdsdag efter en fyringsrunde! Det er fandme sejt!
Hun ER kreativ – hun er for mig indbegrebet af kreativitet! Stik hende en lap papir, et gammelt viskestykke og en gennemtygget blyant og der kommer noget fantastisk ud af det.
Jeg er fandme stolt af dig Susan! Du er skide sej og jeg er taknemmelig over det venskab, vi har bygget op 🙂 “

Dina siger:
“Respekt for dem der rummer mange kreative facetter. Lad det være boheme, aparte, farverig, finurlig, skør og klassisk. Du rummer dem alle. Respekt. 🙂 “

Har jeg også lavet noget for dig? Og har du lyst til at skrive et par ord som jeg kan skrive her, så send mig fluks en mail.