En på lampen

I laaaaaaang tid gik jeg og var godt gammeldags træt af vores store, flotte men kridhvide kedelige lampe. Som årene var gået blev den sværere at gøre ren og en dag fik jeg bare NOK….

Den fik en ordentlig overhaling – man kan nok forestille sig at, min mand fik sig noget af et chok, da han kom hjem…. 🙂 og sådan er det altså tit, at han bliver chokeret – og det er bare vilkåret for at være gift med mig 😉

Det ved han heldigvis godt, min søde mand – han kender mig rigtig rigtig godt, gudskelov og tak for det!

Tilbage til lampen, som blev malet sort og så gik jeg selv og min datter, Liva, ellers i gang med at sætte vores hænders aftryk på den, i dejlige friske farver. Jeg undlod at dække skærmen helt, for jeg syntes egentlig at den fik et ret fedt og råt look, ved at jeg lod den være sådan.

lampen

Blev den ikke FLOT!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *