Kreahjørne, kreativt rum

Mit kreative hjørne i hjemmet

Da jeg er kreativ hver eneste dag i alle de timer som jeg overhovedet kan få lov til, er det også rigtig vigtigt for mig at jeg har alt hvad jeg skal bruge, i min umiddelbare nærhed. Det kan hurtigt blive noget sjusket rod; og dét er jeg så absolut ikke til!

Derfor har jeg indrettet mig med et kreativt hjørne, integreret i stuen – for mig svarer det til at have en bogreol, fyldt med bøger for dem der læser meget … jeg har også brug for, at være tæt på familien i min kreative process, så at være i et andet rum ville ikke fungere for mig.

Jeg kan ikke lide at det ser rodet ud, der skal være nogenlunde orden i sagerne – det BLIVER rodet når jeg har en god ide og knokler løs på den (eller værre: flere mega gode ideer, på én gang!) – men når jeg er ovre dét punkt, så skal der ryddes op. Det er vigtigt at mit hjørne indbyder til kreativitet, så får jeg nemlig lyst til at bruge det mere. Det skal bruges, mit lille hoved koger simpelthen over hvis jeg ikke har et sted at gå hen og få afløb for mine ideer, når arbejdsdagen er slut. Andre ser fjernsyn, nogle dyrker sport – jeg er kreativ. Min mand sidder gerne ved siden af med en bog eller tv og så er vi sammen, uden at lave det samme. Det er faktisk rigtig hyggeligt <3

Til inspiration viser jeg her 2 udgaver af mit kreative hjørne, i mit tidligere hjem, hvor vi havde en STOR stue og i nuværende midlertidige bolig, hvor vi har meget LIDT plads. Uanset hvad du har, er inspiration aldrig en dårlig ting – jeg hører tit mange suk over mit lille hjørne. Jeg elsker det altså også … og jeg elsker at min tålmodige mand også synes at det er ok, lige der midt i stuen! ;O)

Hvad siger du? Har du også et krea-hjørne – eller er du så heldig at du faktisk har et helt rum til det?

Tip of the day! Jeg er blevet spurgt hvordan jeg dog har båret mig ad med at få overtalt min mand til at gå med til det i stuen – det har jeg heller ikke som sådan fået ham til ;O) Jeg har opbygget det stille og roligt, startet i det små og efterhånden over flere år er det bare blevet sådan – nu er det SÅDAN det er! Jeg kalder det kvindelist <3
Held og lykke herfra

Jeg har ikke for meget garn – det er bare mit lager af rigtig gode ideer, jeg ikke har fået – endnu <3

#kreahjørne #garn #garnrester #kreativeideer #inspiration2023 #boligindretning #boligindretningogkreativitet #kreativitet #kreamusan #strik #hækle #opbevaring #rumdeler #IKEAhacks #IKEA #IKEA2023

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *