Julede hæklerier

Nu kommer der et indlæg fra mig, der OSER af små fjollede og tossede julerier. Det er noget som jeg hygger mig med, både som værtindegaver i julen men også ting som jeg har knoklet på og doneret til velgørenhed her hvor jeg bor. Hvert år (ikke i år p.g.a. corona) afholder vi julebazar med salg af håndværk, produceret af en lille dedikeret flok. Det fulde beløb bliver doneret lokalt her i byen. Så mange af de ting jeg viser her, er blevet doneret og har støttet et rigtig fint formål med pengene herfra <3 Det er sådan noget der giver rigtig meget mening for mig, og jeg har knoklet som en gal de to år jeg har været med. Mit arbejdsrod, midt i processen …. der hvor jeg går allermest i panik og tror at jeg ikke når det, det er her:

Meget af det er “one of its kind” … det er mine voldsomt skøre påfund, som vækkes til live på deres helt egen facon. Er de ikke fantastiske :O)

De her krukker, findes med garanti ikke magen til – ikke før ideen bliver kopieret i hvert fald ;O) de er lavet julen 2019.

De to skønne mus, er ikke så små endda. Inspiration fundet på Pinterest. Ingen opskrift er brugt.

Endnu en engel – juleversion

2020 produktionen samlet på ræd og række…

Min egen ide efter inspiration af min hæklede rotte i nissehue.

Ideen til denne her kom fra en udgave, der påsættes væggen, som om den ene mus, trækker den anden ud af et hul i væggen. Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg så den og jeg kan heller ikke huske om den var hæklet eller i andet materiale. Jeg havde en klar ide i hovedet efter at have set den anden i sin tid.

En lille muserumpe på vej ud af en tromme med rov i hånden.. ideen er min egen og han er helt unik <3

2 tanker om “Julede hæklerier”

 1. Hej
  HAr du en opskrift på de sjove rotter både på glaslåg og ved siden af. De er super søde.
  God jul
  VH
  Lone

 2. Hejsa Lone :O) det er mus … kun den ved siden af de to “gingerbread mænd” er en rotte. Jeg har desværre ingen opskrifter på dem – endnu. På et eller andet tidspunkt kommer en vejledning på mine hæklede glas og opskrifter på nogle mus.
  Rigtig glædelig jul til dig også :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *