Julede hæklerier

Nu kommer der et indlæg fra mig, der OSER af små fjollede og tossede julerier. Det er noget som jeg hygger mig med, både som værtindegaver i julen men også ting som jeg har knoklet på og doneret til velgørenhed her hvor jeg bor. Hvert år (ikke i år p.g.a. corona) afholder vi julebazar med salg af håndværk, produceret af de danske spouses. Det fulde beløb bliver doneret lokalt her i byen. Så mange af de ting jeg viser her, er blevet doneret og har støttet et rigtig fint formål med pengene herfra <3 Det er sådan noget der giver rigtig meget mening for mig, og jeg har knoklet som en gal de to år jeg har været med – i år er min 3. jul hernede, men som alle andre steder er alt jo på stand-by og alt er aflyst. Så til næste år, mit sidste år hernede må jeg give dobbelt op på finurligt juleri. JEG GLÆDER MIG!

Mit arbejdsrod, midt i processen …. der hvor jeg går allermest i panik og tror at jeg ikke når det, det er her:

Meget af det er “one of its kind” … det er mine voldsomt skøre påfund, som vækkes til live på deres helt egen facon. Er de ikke fantastiske :O)

De her krukker, findes med garanti ikke magen til – ikke før ideen bliver kopieret i hvert fald ;O) de er lavet julen 2019.

De to skønne mus, er ikke så små endda. Inspiration fundet på Pinterest. Ingen opskrift er brugt.

Endnu en engel – juleversion

2020 produktionen samlet på ræd og række…

Min egen ide efter inspiration af min hæklede rotte i nissehue.

Ideen til denne her kom fra en udgave, der påsættes væggen, som om den ene mus, trækker den anden ud af et hul i væggen. Jeg kan desværre ikke huske hvor jeg så den og jeg kan heller ikke huske om den var hæklet eller i andet materiale. Jeg havde en klar ide i hovedet efter at have set den anden i sin tid.

En lille muserumpe på vej ud af en tromme med rov i hånden.. ideen er min egen og han er helt unik <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *