Hæklet Kim Larsen

Som en hyldest til Kim Larsen hæklede jeg denne udgave af ham, til min far i 2019. Min tekst den gang var denne:
Jeg elsker ham simpelthen, på en eller anden finurlig facon – må da til at lave nogle flere af denne type figurer, det er så sjovt! Der er plads til fantasi, leg og overdrivelse, så det batter – det er altså unika, når det er bedst!
Men ham her, han må videre… han er lavet som en gave til min far.
Han elsker Kim Larsen – det her er bare en af de gaver der er lavet, med stor kærlighed til den musik, som jeg er vokset op med.
Jeg ved, at min far vil elske denne figur, helt vildt og synes, at den er både fed og sjov! Og så har de næsten samme frisure ha ha!
Min far døde desværre i sommers. Han døde på en smuk, solrig sommermorgen, efter længere tids brav kamp mod kræften. Min far var ikke spor gammel og han kæmpede så meget, og hårdt imod det uundgåelige.

Han fik denne her Engel på kisten. Og en anden vigtig ting som han fik med sig, var denne her Kim Larsen, som jeg hæklede i 2019  til ham. Han havde den hængende i bilen i bakspejlet og han ELSKEDE den bare. De havde sine ligheder, de to … og jeg nænnede ikke at studse håret, for de lignede altså hinanden ;O) Den blev lagt ved hans hoved, i kisten <3

Min udgave af Kim Larsen, er selvfølgelig inspireret af  “ham sjel” og så har jeg kigget på andre hæklede udgaver, og derefter freestylet den. Jeg synes alligevel ikke han ligner de andre der er hæklet. Han har sit helt eget touch, håret er vildt og han er bare SKØN for han ligner lidt min far, som han så ud også. En hyldest til dem begge – i én.

Der findes én Kim Larsen mere derude, jeg lavede kun de 2.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *