top julehjerter

Kræmmerhuse i filt

Jeg har syet de fineste kræmmerhuse i filt, her kommer en vejledning til dig så du også kan lave sådan nogle fine nogle. Jeg er vild med det rustikke look, som filten giver og toppede dem lige med en snor i natur.

Du kan downloade min skabelon til kræmmerhus, flettet hjerte og flag HER

Pdfén printes på A4 papir, tegnes over på tykkere papir/karton og så har du skabeloner til de næste mange år.

Du skal bruge:

  • Filt i de farver du ønsker (jeg har brugt en let mørkere grå, dyb rød og hvid)
  • Sytråd i samme farver som din filt
  • Saks
  • sy-nål

Fremgangsmåde:
Klip ud til to kræmmerhuse i filt, og sy først det ene sammen i siden der hvor det er markeret på skabelonen. Når du har syet det sammen i siden, folder du en lille kant i toppen og syer med små fine sting. Sy herefter det andet på samme måde til du har to kræmmerhuse. Klip og flet et julehjerte og sy det sammen med hvide sting i det hvide og røde sting i det røde, eller i de farver som du nu bruger, lav en lille hank til hjertet i en rest filt. Klip og sy flaget på samme måde med hvide sting hele vejen rundt i det hvide. Herefter syes hhv. hjertet og flaget fast på hver sit kræmmerhus. Sy hele vejen rundt om flaget med rød og hele vejen rundt om hjertet i de farver som filten er i.

Klip hanke, sy dem fast og giv dem sy-sting hele vejen rundt på de “rå” sider, men uden at folde dem ind. Jeg har syet min egen label på bagsiden – har du selv nogle med dit “varemærke”, måske har du købt nogle fine “Handmade with love” ellers så kan du designe og bestille dine egne her:

IKAST ETIKET eller DODOFY

Så, det var det! Jeg håber at du kunne lide min guide og skabelon – lad mig endelig høre, du kan dele din mening nederst på siden. Du kan også sende mig et billede når du er færdig med dine egne. Jeg vil elske at se dem, og måske ligger jeg dem op her så andre kan blive inspireret af dine versioner også :O)

Mine opskrifter er gratis, mod at du deler hvor du har dem fra hvis du viser mine design frem, på sociale medier. Sharing is caring <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *