Hæklede bogmærker

Jeg er blevet bidt af at hygge med mig at hækle bogmærker. Der findes jo den berømte bogmærke-rotte HER og dem har jeg skam også lavet et par stykker af. Den har været min inspiration til de to her: En hæklet bogmærke-frø til min søn (selvfølgelig – han eeeelsker jo sine frøer) et par hunde, en kat, en smiley, en unicorn og en pingvin ;O)jeg har hæklet flere men de er nået ud af mine hænder, før jeg fik taget et billede.

Jeg laver dem i frihånd, fordi jeg synes at det er sjovest, derfor findes der ikke en opskrift – at lave og sælge mine opskrifter på bogmærkerne forpligter mere end jeg er gearet til pt. og arbejdet i dem er for stort til at jeg blot vil forære opskrifterne væk. Derfor er jeg ikke klar til at udgive dem. Jeg får rigtig mange beskeder og mails omkring lige netop disse,  og det er altså ikke fordi at jeg ikke vil dele dem med jer, – men jeg er ikke klar til at kaste mig selv ud i udgivelserne pt. Det bliver jeg helt sikkert en dag … bare ikke nu. Indtil videre må du nyde synet, af de sjove og forskellige bogmærker som jeg har hæklet og foræret væk i gaver.

Jeg har dog udgivet en anden hækle-opskrift, den finder du gratis HER

Her er min bogmærke-vuffer:

Bogmærke-frøen:

Her er endnu en lille vuffer, en kat og en smiley. De blev lavet i al hast, til min yngstes 3 lærere, da nyheden om at vi skulle rejse til udlandet kom og sidste skoledag nærmede sig. Det var vigtigt for ham at de hver fik en personlig gave, så de ikke vil glemme ham.

De to her, en unicorn til min yngste søns formteacher på den internationale skole han går på … og en pingvin til hans gode skolekammerat som rejste tilbage til USA efter endt udstationering her i vores lille Internationale samfund.

Altså, den her unicorn er jo noget af det sødeste. Jeg er så vild med hende… men hold nu op et pille-arbejde, de små blomster og den smukke, farverige manke – bare wauw … men en værre tidsrøver, det var hun ;O)

 

 

20 tanker om “Hæklede bogmærker”

 1. Hej. Jeg kunne godt tænke mig opskriften på bogmærke frøen og hunden.

 2. Hej
  Vil rigtig gerne have opskriften på den fine hund.
  Mange hilsner
  Grethe

 3. Hej kreamusan

  Jeg er blevet helt vildt forelsket i din fine frø og især i din sødeste hund…
  Tænker om det er muligt, at få opskrifterne til dem begge???

 4. Jeg kunne også godt tænke mig opskrift på de fine bogmærker du har lavet

 5. De er da så flotte!
  Jeg kunne godt tænke mig opskriften på hundebogmærket 😉

 6. Hej jeg kunne også godt tænke mig opskrifterne på frøen og hunden og hvis du har andre .

 7. Hej. Jeg syntes ikke at jeg kan finde opskrifterne på dine bogmærker, kan du evt. hjælpe mig med hvor jeg kan finde dem?
  Hilsen Linda

 8. Hej
  Er blevet forelsket i din boghund og frø. Har du en opskrift
  Mvh Ing

 9. Jeg ville så gerne have opskriften på hund , kat , smiley , og frø , de er bare så fine

 10. Hvor kan jeg finde opskrifterne på dine bogmærker? Jeg synes de er så flotte.

 11. Kunne rigtig godt tænke mig opskriften på katten og hunden, hvor finder jeg den?

 12. hej er det mugligt at få opskrift på glad smil og pingvin kat
  1000 tak og glædelig jul v.h lis Friis

 13. Jeg laver dem i frihånd, fordi jeg synes at det er sjovest, derfor findes der ikke en opskrift – at lave og sælge mine opskrifter forpligter mere end jeg er gearet til pt. og arbejdet med dem er for stort til at jeg blot vil forære opskrifterne væk. Derfor er jeg ikke klar til at udgive dem. Jeg får rigtig mange beskeder og mails omkring lige netop disse, tusind tak for interessen – det er da skønt og det er altså ikke fordi at jeg ikke vil dele dem med jer, – men jeg er ikke klar til at kaste mig selv ud i udgivelserne pt. Det bliver jeg helt sikkert en dag … bare ikke nu. Indtil videre må I nyde synet, af de sjove og forskellige bogmærker som jeg har hæklet og vist frem her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *