Mayflower Awards 2023

MAYFLOWER DESIGN AWARDS 2023

JEG ER NOMINERET TIL MAYFLOWER AWARDS 2023!!!!!!!!! med min herlige frø på lokum! Mit helt eget lille, skønne og humoristiske kunstværk! 

Og jeg har naturligvis brug for alle de fantastiske stemmer jeg kan få, så min toiletfrø når hele vejen i mål til titlen som “danmarks bedste hækler”

Jeg er nomineret i kategorien hæklet Interiør (kategori 4). Du har kun én stemme, så finder du den ikke, må du ikke stemme endnu. Der er lidt problemer med siden. Har ikke selv fundet den endnu – find link nederst, men læs nedenstående først:

Det er meningen, at man i bunden af første kategori “hæklet dame/mand” klikker “ved ikke” ved det sidste felt, herefter skulle den loade næste kategori – det gør den bare ikke ved de fleste, desværre! (Har prøvet på iPhone/android og computer!)

MEN: vi KAN i nogle tilfælde få det til at lykkedes på iPhone. Se screenshot af fremgangsmåden på sidste billede nedenfor. Hav tålmodighed, så kan du ved hjælp af pilene øverst klikke dig frem og tilbage og være heldig at finde frem til kategorien “hæklet – Interiør” som jeg er nomineret i!

Jeg er SÅ pisse stolt over at blive udvalgt med mit eget design og min egen ide! <3

Stem her: https://min-by-media.leadfamly.com/mayflower-awards1-2023

Det har desværre vist sig at være noget omstændigt at stemme – det KAN lade sig gøre fra en iPhone … håber Mayflower fixer det snarest!!! Se mit screenshot her, hvordan det kan lykkes at finde frem til kategorien “Hæklet – Interiør” som jeg er nomineret i:

Tusind tak for enhver stemme – det betyder SÅ meget for sådan en lille designer som mig! <3 har du lyst til at læse om hvordan min hæklede frø på lokum blev til? Du kan faktisk også få lov til at se om der rent faktisk gemmer sig noget i “tønden” – jeg ved at spørgsmålet står ubesvaret hen ;O) … Det kan du finde ud af lige HER

#mayflowerawards2023 #mayflowerawards #mayflower #design #hækledesign #hækledesigner #garn #kunst #kreamusan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *