Hæklet frø på lokum

JEG er mega stolt af at være NOMINERET til MAYFLOWER DESIGN AWARDS 2023 med min skønne og finurlige frø – se hvordan du stemmer på mit design HER
Jeg har fundet på mange sjove ting – tro mig, ikke engang halvdelen er lagt op på min hjemmeside. Dels fordi at det er et stort arbejde, dels fordi at jeg i en periode slet ikke har haft lyst/tid/overskud til, at arbejde på min hjemmeside.

MEN … det her er vel nok en af de sjoveste påfund. Min Lokums-frø – med en lille pølle i tønden, surfende på Facebook. Han pynter fint ude på vores gæstetoilet, til stor morskab for vores gæster. Han er den eneste af sin slags.

Nå men, inspirationen til ham kom ved et besøg hos en skøn kreativ kvinde – hun havde en figur stående på sit wc. En frø på et toilet lavet i plastik, med en smartphone i hånden. Vi har noget med frøer herhjemme, idet at frøer er min yngste søns store interesse. Jeg måtte simpelthen hækle os en wc-frø. Så det gjorde jeg – han ligner absolut ikke min inspirationskilde – men det var heller ikke meningen. Han skulle være sin egen :O) … og det må man sige at han er. Senere fik han dog en toilet-buddy. En abe, en skøn og fin wc-abe…

Vores lille Lokumsfrø på tønden, med sin iPhone

Lokumsfrø & friend

En lille pølle i tønden, til de nysgerrige som rent faktisk kigger, om der nu skulle være noget … priceless!

4 tanker om “Hæklet frø på lokum”

 1. Hej Susan. Hvor har du mange fine, sjove ting på bloggen. Tilfældigt har jeg fundet den via facebook. Jeg vil spørge, om du har opskrift på lokumsfrøen. Så vil jeg gerne købe den.
  Mange hilsner Vivi

 2. Hej Vivi
  Tusind tak for dit input. Jeg har desværre ikke lavet en opskrift på den – endnu. Jeg har skrevet bag øret, at det er ønsket :O)

 3. Så fine ting du laver 🌸
  Har du opskriften på det hæklede toilet ? 😊

  Hejsa Stine
  Tusind tak for dine søde ord. Toilettet har jeg desværre ikke lavet en opskrift på – endnu. Det kan godt være at jeg finder på det næste gang jeg skal hækle et, da jeg har fået en del forespørgsler på lige netop det /Kreamusan

 4. Hej Susan Er nysgerrig. Vi skriver feb 2024 nu. Har du fået tid og lyst til at lave en opskrift på din skønne frø og toilet? Han er da bare så cute <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *