Hæklet frø på lokum

Jeg har fundet på mange sjove ting – tro mig, ikke engang halvdelen er lagt op på min hjemmeside. Dels fordi at det er et stort arbejde, dels fordi at jeg i en periode slet ikke har haft lyst/tid/overskud til, at arbejde på min hjemmeside.

MEN … det her er vel nok en af de sjoveste påfund. Min Lokums-frø – med en lille pølle i tønden, surfende på Facebook. Han pynter fint ude på vores gæstetoilet, til stor morskab for vores gæster. Han er den eneste af sin slags.

Nå men, inspirationen til ham kom ved et besøg hos en anden Spouse her hvor vi bor. Hun havde en figur stående på sit wc. En frø på et toilet lavet i plastik, med en smartphone i hånden. Vi har noget med frøer herhjemme, idet at frøer er min yngste søns særinteresse. Jeg måtte simpelthen hækle os en wc-frø. Så det gjorde jeg – han ligner absolut ikke min inspirationskilde – men det var heller ikke meningen. Han skulle være sin egen :O) … og det må man sige at han er. Senere fik han dog en toilet-buddy. En abe, han flyttede dog hurtigt hjem til DK – han var ikke helt gearet til det her udenlands-noget ;O)

Vores lille Lokumsfrø på tønden, med sin iPhone

Lokumsfrø & friend. En abe, som hurtigt rejste hjem til DK igen.

En lille pølle i tønden, til de nysgerrige som rent faktisk kigger, om der nu skulle være noget … priceless!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *