En smuk engel, på en mørk dag

Jeg mistede desværre min far i sommers. Han døde på en smuk, solrig sommermorgen, efter længere tids brav kamp mod kræften. Min far var ikke spor gammel og han kæmpede så meget, og hårdt imod det uundgåelige.

Jeg havde én vigtig mission – jeg VILLE nå at hækle ham en engel, som skulle sende ham godt på sin sidste rejse. Jeg brugte lidt tid på at græde over at jeg ikke kunne nå det – men uanede kræfter overtog mig og jeg formåede at hækle den på en dag … det betød SÅ meget for mig, at min far fik denne her med sig.

Jeg har ikke brugt en opskrift, jeg hæklede bare ud af hovedet ud fra at jeg havde set engle i hæklede udgaver på et tidspunkt. Forskellen på min, og dem der er derude i forvejen, er proportionerne, mine kropsdele er anderledes og så er mine vinger meget, fint detaljerede <3

Du kan finde en købeopskrift på en engel her (det er ikke min)
Hæklede engle af Annette Heintze

Min far blev båret ud af kirken i kisten til tonerne af hans elskede Kim Larsen “om lidt bli´r her stille …” og en anden meget vigtig ting som han fik med sig på sin sidste rejse, var min udgave af hans elskede Kim Larsen, som jeg hæklede for 2 år siden til ham.

Den kan du læse mere om HER

Jeg hæklede senere en mere som gravstedspynt, skrev “morfar” på hjertet og puttede en lyskæde i glasset. Det overlevede desværre ikke den første nattefrost, så jeg er på jagt efter et plastikglas med tætsluttende låg i passende størrelse (på størrelse med et stort rødbedeglas). Falder du over et på din vej, så send mig gerne en besked om hvor de kan findes … jeg har desværre ledt længe uden held.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *