Kreativ konfirmation

 

Min ældste søn blev konfirmeret i maj 2018 og det havde vi glædet os helt vildt til. Jeg havde specielt glædet mig, helt vildt til alt det kreative, der ligger i forberedelserne af sådan en fest. Oh boy, jeg gav den fuld gas – vi snakker spraymalede fingre og glimmer i hele hytten – fra top til tå. Der var limpistoler, fuldt ladte og gamle coladåser åbnet med dåseåbner, jeg var i skoven og klippe grene til mine fingre blødte. Men hold nu op altså – det blev så perfekt en dag og hver en anstrengelse værd! Det grafiske stod jeg naturligvis også for, med alt hvad det indebar af sange, skjulere, bordkort, menukort og indbydelser. Temaet blev guld og sort – med lidt gulddreng over det. Jeg havde klippet små sort/hvide billeder ud af ham, taget igennem hans barndom, som drys på bordene.

Det grafiske arbejde. Hver gæst fik bordkort med en lille personlig hilsen eller citat, det gav anledning til nogle gode grin og en super god “ice-breaker”.

Jeg har samlet en stak billeder af bordpynten her til god inspiration, til Jer derude. Er der noget du vil vide, så spørg nedenunder, i kommentarfeltet.

Og så tager jeg da lige en tur mere “Kreativ konfirmation” i 2019 – hvor min datter skal konfirmeres. Mon jeg får lov til at, give den lige så meget gas, igen? Det får vi at se…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *