Genanvendelige Kaffefiltre

For nogle år siden syede jeg selv mine kaffefiltre. Jeg bor jo midlertidigt i udlandet, og jeg brugte simpelthen så lang tid på at finde kaffefiltre, at jeg en dag bare fik nok!

Min fine, rustikke kaffefiltre

Det var nemmere for mig at sy dem selv – og så er det jo også miljøvenligt, både at udskifte de ublegede, men så sandelig specielt hvis man køber de blegede kaffefiltre. I det hele taget skal vi forbruge mindre og det er da at starte et sted, når man syr sine egne filtre.

Det er ret nemt at sy dem – selv hvis du er helt uøvet. Du tegner simpelthen bare mønstret af efter et kaffefilter, fold dit bomuldsstof i to lag, læg din skabelon lang folden i venstre side, klip og sy det godt sammen hvor det på filtret er presset sammen i bunden og i den ene side. Åben dit sammensyede filter og giv det en kant, nogle omgang på tæt zig-zag eller overlocker, så dit stof ikke trævler.

Du kan sy en stak. Jeg har givet til både min mor og i værtindegaver. Og de vækker faktisk lykke – det er så simpelt … og du kan nå det selv hvis det er i “last minute”.

Her indpakket i celofan, med en lille “handmade with love” label på, klar som værtindegave.

God fornøjelse …

Send mig endelig et billede af dine hjemmesyede filtre – jeg vil elske at vise dem her på min hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *