Genanvendelige Kaffefiltre

For nogle år siden syede jeg selv mine kaffefiltre. Jeg bor jo midlertidigt i udlandet, og jeg brugte simpelthen så lang tid på at finde kaffefiltre, at jeg en dag bare fik nok!

Min fine, rustikke kaffefiltre

Det var nemmere for mig at sy dem selv – og så er det jo også miljøvenligt, både at udskifte de ublegede, men så sandelig specielt hvis man køber de blegede kaffefiltre. I det hele taget skal vi forbruge mindre og det er da at starte et sted, når man syr sine egne filtre.

Det er ret nemt at sy dem – selv hvis du er helt uøvet. Du tegner simpelthen bare mønstret af efter et kaffefilter, fold dit bomuldsstof i to lag, læg din skabelon lang folden i venstre side, klip og sy det godt sammen hvor det på filtret er presset sammen i bunden og i den ene side. Åben dit sammensyede filter og giv det en kant, nogle omgang på tæt zig-zag eller overlocker, så dit stof ikke trævler.

Du kan sy en stak. Jeg har givet til både min mor og i værtindegaver. Og de vækker faktisk lykke – det er så simpelt … og du kan nå det selv hvis det er i “last minute”.

Her indpakket i celofan, med en lille “handmade with love” label på, klar som værtindegave.

God fornøjelse …

Send mig endelig et billede af dine hjemmesyede filtre – jeg vil elske at vise dem her på min hjemmeside.

Mine opskrifter er gratis, mod at du deler hvor du har dem fra hvis du viser mine design frem, på sociale medier. Sharing is caring <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *