Om Kreamusan.dk

Jeg hedder Susan, 43 år,  gift med min ungdomskæreste gennem 26 år og mor til 3 dejlige (snart efterhånden ret store) unger og så er jeg grafiker og har arbejdet med grafisk design siden 2007. Det kreative har stor betydning for mig, der går ikke en eneste dag hvor jeg ikke har været kreativ, på den ene, eller anden måde.

Jeg er bidt af en gal hæklenål, maler, syr, doodler, laver grafiske illustrationer, modellerer i sukker/ler/ceranit, pifter gamle ting op/laver dem om til noget nyt eller laver sjove smykker eller nøgleringe af gamle smykker/perler eller spændende, finurlige knapper. Og meget, meget mere.

Mit eget lille visitkort, her på nettet kalder jeg “Kreamusan” og jeg opdaterer på det i det omfang jeg har tid, lyst og overskud. Det gør jeg for at dele ud af de skøre påfund, som jeg hygger mig med i min fritid, til nyttig inspiration for alle dem, som gider følge med og naturligvis også fordi jeg elsker at skrive.

Jeg elsker at inspirere andre
og at andre inspirerer mig…

Hvorfor så lige navnet Kreamusan?
På min tidligere fantastiske arbejdsplads, var jeg en af de yngste og derfor kaldte de mig “lille Musan” i daglig tale blev det derfor til “Krea-Musan” da jeg begyndte at dele ud af min kreative side … og nu bare Kreamusan. Om hun er gal eller genial, kommer nok an på øjet der ser – kreativt tosset – det kan jeg vidst godt skrive under på! Jeg kan nemlig slet ikke lade være.

Jeg elsker det skøre, sjove,  gammelt, flotte farver, former og finurligheder. Jeg ynder at lave ting om og eksempelvis at give gamle ting en halvskør update og sådan noget. Jeg har ikke som sådan en niché selvom jeg nok mest freestyler udi hæklingens kunst efterhånden – Men det kan både være garn, læder, plastik, ler eller som her, på det elektroniske og visuelle plan i den grafiske verden og jeg vil vove at påstå at jeg kan lave noget brugbart i de fleste materialer! Selvfølgelig med al respekt for det enkelte håndværk og årelang teknisk viden. Jeg er bestemt ikke bange for at lege med at blande former, farver og materialer – det er dét der gør MIG, til den jeg er, og mine ting til de unikke ting som de er.

Man kan jo ikke være sig selv, hvis man gør som alle andre, vel!?

Mine opskrifter er gratis, mod at du deler hvor du har dem fra hvis du viser mine design frem, på sociale medier. Sharing is caring <3

 

En tanke om “Om Kreamusan.dk”

  1. Hej 🙂
    Kan jeg købe opskriften på pulsvarmerne md hul til tommelfinger?

    Pft. Jannie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *