Om Kreamusan.dk

Jeg hedder Susan, 43 år, gift med min ungdomskæreste gennem 26 år og mor til 3 dejlige (snart efterhånden ret store) unger og så er jeg grafiker og har arbejdet med grafisk design siden 2007. Det kreative har stor betydning for mig, der går ikke en eneste dag hvor jeg ikke har været kreativ, på den ene, eller anden måde.

Jeg er bidt af en gal hæklenål, maler, syr, doodler, laver grafiske illustrationer, modellerer i sukker/ler/ceranit, pifter gamle ting op/laver dem om til noget nyt eller laver sjove smykker eller nøgleringe af gamle smykker eller spændende, finurlige knapper. Og meget, meget mere.

Mit eget lille visitkort, her på nettet kalder jeg “Kreamusan” og jeg udvikler på det i det omfang jeg har tid, lyst og overskud. Lige nu er det bare en lille blog-agtig side på nettet, som jeg leger lidt med / opdaterer i ny og næ. Både for at dygtiggøre mig, men søreme også for at dele ud af de skøre påfund, som jeg hygger mig med i min fritid, til nyttig inspiration for alle dem, som gider følge med og naturligvis også fordi jeg elsker at skrive. Når man går op i noget, så er det svært at fatte sig i korthed, synes jeg …

Jeg elsker at inspirere andre
og at andre inspirerer mig…

 

Hvorfor så lige navnet Kreamusan?
Mange spørger om det er svensk og om det er fordi, at jeg ligner en lille mus, og nej … det er faktisk ikke derfor:
På min tidligere fantastiske arbejdsplads i 2008, var jeg en af de yngste og derfor kaldte de mig “lille Musan” i daglig tale (… måske ligner jeg alligevel lidt en lille mus …) og i takt med at mine børn blev større og jeg fik mere tid til det kreative omkring 2012, og også fik mere lyst til at vise den side af mig frem, blev det derfor til “Krea-Musan” da jeg skulle finde ud af hvem mit alter ego er…. og nu bare Kreamusan. Om hun er gal eller genial, kommer nok an på øjet der ser – kreativt tosset – det kan jeg vist godt skrive under på! Jeg kan nemlig slet ikke lade være.

Jeg elsker det skøre, sjove,  gammelt og det yderst mærkværdige, flotte farver, former og finurligheder. Jeg ynder at lave ting om og eksempelvis at give gamle ting en halvskør update og sådan noget. Jeg har ikke som sådan en niché selvom jeg nok mest freestyler udi hæklingens kunst efterhånden – jeg vil hellere nu betegne mig selv som multi-kreativ, idet jeg jonglerer rundt i materialer. Det  kan både være garn, læder, plastik, ler eller som her, på det elektroniske og visuelle plan i den grafiske verden og jeg vil vove at påstå at jeg kan lave noget brugbart i de fleste materialer! Selvfølgelig med al respekt for det enkelte håndværk og årelang teknisk viden. Jeg er bestemt ikke bange for at lege med at blande former, farver og materialer – det er dét der gør MIG, til den jeg er, og mine ting til de unikke ting som de er. Man kan jo ikke være sig selv, hvis man gør som alle andre, vel!?

Inden du smutter igen; det har været så hyggeligt at du fandt vejen forbi – jeg håber at du fandt noget som du kan tage med dig videre her fra. Kan du lide hvad du fandt? Skrive en lille hilsen i min gæstebog HER – så kan jeg og andre se, at du var her og hvad du fik ud af det :O)

 

 

 

 

 

 

En tanke om “Om Kreamusan.dk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *