Hæklede frøer til min søn

Min 6 årige søn elsker simpelthen frøer – og selvfølgelig hækler jeg en masse frøer og reparerer på hans frøer, når de for eksempel bliver elsket lidt for hårdt af vores 1,5 årige Rottweiler (hun åd således yndlingsfrøens øjne en nat – jeg har aldrig hørt barnet skrige SÅ højt før, da han opdagede den GRUFULDE handling næste morgen).

I boblerne øverst på siden ser du “Kærlighedsfrø” hæklet ud fra fri fantasi og en meget meget  glad dreng, efter at hans “Storefrø” fik nye øjne, ovenpå hundens grufulde behandling 🙂
Vi har også en “Lillefrø”, “Mellemfrø” og en “Snydefrø” i samlingen af sovedyr, så der er virkeligt mange frøer at holde styr på ved sengetid 😀

Her ser du alle hans elskede frøer – man kan nok regne ud at jeg er på hårdt arbejde, hvis der mangler bare EN AF DEM! De har alle navne, og jeg kan selvfølgelig dem alle nærmest i søvne ;O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *