Hæklet tilbehør til Kay Bojesen aben

Jeg elsker simpelthen at pynte Kay Bojesen aberne – de er vældigt fine for sig selv – men se lige hvad der sker, når man lige tryller lidt med garn og nål …

Min egen abe har jeg vist frem ved flere lejligheder – den har tøj/tilbehør til enhver situation. Ofte har den bare “klaphat og bade-frø” på – ses lige her, sammen med mig:

Jeg kan simpelthen ikke lade være med at finde på skørt tilbehør til min elskede abe og jeg burde næsten få rabat ved Rosendal ;O) Jeg har virkelig mange veninder som har købt en abe, alene med det formål at få mine skøre påfund som tilbehør til den. Jeg bliver ved med at finde på – min abe er nøgen, hvis den ikke har noget på!

Her er nogle flere af mine tossede outfits:

En fornem opgave jeg fik; en abe skulle gives i dåbsgave, men hvem giver efterhånden en nøgen abe, når jeg er i familien?!
Jeg skulle derfor hækle en dåbskjole til aben som den fik på i æsken. Den tog mig ikke særlig lang tid at hækle, jeg var nemlig virkelig SÅ spændt på om jeg overhovedet kunne lykkedes med den, at jeg ikke kunne lægge den fra mig forend opgaven var fuldført ;O) Den blev MEGA-GODKENDT!

 

2 tanker om “Hæklet tilbehør til Kay Bojesen aben”

  1. Hejsa Kirsten, jeg har ikke lavet en klaphat i FCK eller Brøndby. Du må finde den et andet sted, det er ikke noget jeg har på trapperne i nærlige fremtid :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *